ÉletmódHoroszkóp

Horoszkóp a hétköznapokra (01.31.-02.04.)

Jóslás cigány kártyával! Nézzük mit mondanak a kártyák erre a hétre.

Bak
Gyermekével kapcsolatosan az elmúlt időszakban sok gondolat járt az eszében, amelyek az következő napok eseményeihez kapcsolódik. Valószínűleg valamilyen iskolai vagy munkahelyi programról van szó, amelyre az elmúlt időszakban készültek és a jövőre tekintettel nagy befolyása lesz. Ezért, ha még nem érkezett el ez az esemény, úgy az időt használják fel a felkészülésre és gyakorlásra.

Vízöntő

Az elkövetkezendő napokban párjával olyan régóta húzódó problémát kell megbeszélniük, amely a továbbiakban nem tűr halasztást. Ne halogassák a döntést, mert minél több idő telik el annál nagyobb probléma fog kerekedni. Javaslom,. üljenek le és türelmesen beszéljék meg a kialakult helyzetet és több alternatív javaslatot vázoljanak fel egymásnak. Fontos, hogy figyeljenek oda egymás ötleteire, mert egy kompromisszumos megoldás lesz a megoldás. Ezzel nemcsak, hogy elkerülhetik a nagy szerencsétlenséget, hanem kettőjük között is erősebbé válik a kapcsolat

Halak

Valaki, vagy valakik a környezetében nem akarják, hogy sikereket érjen el és minden eszközzel visszafogják önt és nem hagyják, hogy érvényesüljön. Ne legyen gyáva és álljon ki magáért, mert így nem fogja elérni a kitűzött céljait, mely már olyan közelinek látszik. Sőt, ha most nem cselekszik, akkor igen sokat kell ismét tennie, hogy a jelenlegi állapotot ismét elérje. Figyeljen oda, hogy ki, vagy kik lehetnek azok, akik az Ön sikereire vágynak és akadályozza meg áskálódásukat.

Kos

Hivatalos üggyel kapcsolatosan az elkövetkezendő napokban sok teendője lesz. Ezek a teendők főként a családjával, családjának egyes tagjaival kapcsolatosak lesznek. Ezeket a dolgokat sajnos mindig önnek kell megoldania, mint ahogy ezt olyan sikeresen tette éveken keresztül. Fontos, hogy figyeljen oda, mert most a család egyik tagja valamiért akadályokat gördít a megoldás elé, amely előtt Ön is értetlenül áll, hisz mindenki közös érdeke, hogy a hivatalos ügy jól záruljon.

Bika

Az elkövetkezendő időszakban megvalósított terveinek köszönhetően az eredmény beérik és a várva várt eredmény megszületik. Ez nem csak erkölcsi sikereket hoz magával, hanem jelentős anyagiakat is. Jelenleg nem szabad hátradőlni, mert még van teendője ezekkel a tervekkel és a végleges eredmény pár nap múlva fog realizálódni. Egy olyan esemény is a malmára fogja hajtani a vizet, amelyre egyáltalán nem számított. Legyen türelmes, mert hamarosan el jön az idő, amikor átadhatja magát, igaz csak rövid időre az aktív pihenésnek, kikapcsolódásnak.

Ikrek

Egy Önhöz közelálló személy olyan ajándék az Ön számára, amit úgy hívnak, hogy védőangyal. Sokan vannak Ön körül, akik semlegesen tekintenek az Ön dolgaira, de sajnos akadnak olyanok is akik valójában nem azok , akiknek mutatják önmagukat. Közeli hölgy ismerősével sikerül kideríteni, hogy ki vagy kik azok, aki Ön ellen áskálódnak. Nem kell nagyon nagy dolgokra gondolni, de nem árt az odafigyelés, mert apró bosszantó dolgokkal is tudnak károkat okozni.

Rák

Egy Önhöz közel álló férfinak az elkövetkezendő időszakban az Ön segítségére lesz szüksége, mert munkahelyén, iskolában vagy egy olyan helyen ahol sok időt tölt egy hivatalos személy sok akadályt fog elé gördíteni, amellyel legyedül nem fog tudni megbirkózni. Ne várja meg, hogy Ő forduljon önhöz segítségért, mert lehet, hogy akkor már késő lesz. Ezért javaslom, kérdezze meg, hogy milyen hivatalos dolgai vannak mostanában és ajánlja fel segítségét. Higgy el nagyon nagy örömöt fog vele szerezni.

Oroszlán

Környezetében önhöz közelálló személyek az elkövetkezendő időszakban komoly egészségügyi problémával fognak szembesülni. Ezért javaslom, hogy figyeljen rájuk és figyelmeztesse őket, hogy most legyenek különösen körültekintőek, mert ha ezt nem teszik, igen komoly betegséget kaphatnak el és hosszú időn keresztül betegeskedni fognak. Most még van mód az elkerülésre, úgy hogy a mindennapokat körültekintően, odafigyelve élik és betartják ez egészségügyi előírásokat.

Szűz

Az elkövetkezendő napokban egy olyan üzenetet fog kapni, melyen reménykedett, hogy nem fog megérkezni. Ettől azért tartott, mert anyagilag érinti és azokat a kiadásokat nem tudja elkerülni, amelyben reménykedett. De semmi gond, hiszen számított rá és most a „B” tervet kell elővenni, amelyet már előkészített erre az esetre. Javaslom, hogy gyorsan lépjen túl ezen és koncentráljon az elkövetkezendő időszakra.

Mérleg

Az elkövetkezendő napokban csupa öröm és boldogságban lesz része. Ez természetesen nem csak úgy a semminek köszönhető, hanem az elmúlt napok áldozatos, következetes, precíz munkájának. Hamarosan meg kapja az üzenetet, amely hivatalosan is alátámasztja, hogy minden ok meg van az örömre. Ez azért nagyon jó hír, mert az elkövetkezendő időszakra jelentős kihatással lesz.

Skorpió

Az elkövetkezendő időszakban olyan események sorozata fog bekövetkezni, amelyre, ha nem körültekintően figyel és nem szentel nagy figyelmet neki igen sok szomorúságot fog okozni. Ezért javaslom, hogy gondolja át magánélet és hivatalos dolgait és vessen számot azokkal a dolgokkal, amelyeket az elmúlt időszakban picit elhanyagolt, vagy nem megfelelően kezelt. Amennyiben mindezt higgadt fejjel megteszi, elkerülheti azt eztán bekövetkező gondokat.

Nyilas

Boldog és szerencsés időszak következik az életben az elkövetkezendő időszakban, mely sok örömre fog okot adni. viszont ne felejtse el, hogy a szerencse nem jön csak úgy magától és igen…tenni kell érte. Gondolja át mik azok a teendői, amelyre nem fordított kellő figyelmet és még nincs késő átgondolni, áttervezni a dolgait és így minden a lehető legjobban fog alakulni és a szerelmet is megtapasztalhatja.

Horoszkóp rovatunkat az Arany Szív biztosítja.

Hogyan reagálsz erre?

Válasz küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

További posztok betöltése Betöltés...Nincs több megjeleníthető poszt.