Horoszkóp

Horoszkóp a hétköznapokra 01.17-01.21.

Jóslás kártyával! Nézzük mit mondanak a kártyák a 12 csillagjegynek erre a hétre!

Napi Horoszkóp a Baknak 2022.01.17-21. (Horoszkóp a hétköznapokra)

Ezekre a napokra mondják azt, hogy minden sikerülni fog, amibe belefogsz. Ráadásul olyan lehetőséget kapsz, amellyel hosszú távon be fogod tudni biztosítani az anyagi biztonságodat. Légy körültekintő, mert nem biztos, hogy kézenfekvő lesz ez az ajándék. Lehetséges, hogy egy ötlet, de az is lehet, hogy egy kézzel fogható dologról beszélünk. Ne menjen el semmilyen ötlet mellet, de ne is ugorjon bele anélkül, hogy körültekintően megvizsgálná annak pozitív és negatív lehetőségeit. Van ideje, hogy ezt megtegye, tehát ne kapkodjon el semmit!

Napi Horoszkóp a Vízöntőnek 2022.01.17-21. (Horoszkóp a hétköznapokra)

Egy önhöz közelálló férfi nagyon sok gondot fog okozni Önnek, mert nem azt mutatja ami valójában és ha ezt nem ismeri fel idejében nagyon sok veszteség fogja érni. Ez lehet erkölcsi, de lehet anyagi is, amely az élet számtalan területére rá nyomja a bélyegét. Ezért azt javaslom, hogy gondolja át, vegye számba dolgait és azt, kik azok az emberek, akiknek információi vannak terveiről, munkájáról. Beszéljen vele és derítse ki mit tervez. Persze ezt csak okosan tudakolhatja csak meg, mert valószínű nem fogja azonnal elmondani, hogy nem éppen az Ön oldalán áll.

Napi Horoszkóp a Halaknak 2022.01.17-21. (Horoszkóp a hétköznapokra)

Környezetében valaki folyamatosan ellenségesen viselkedik Önnel és mindent megtesz annak érdekében, hogy ártson önnek. Folyamatosan azon mesterkedik, hogy megszerezze azt, ami az ön birtokában van. Ez lehet tárgy, de lehet szellemi tőke is. De még az is előfordulhat, hogy valakit ön ellen akar fordítani rossz indulatú pletykával, amelyet a tények ismeretében ügyesen felépített és még hihetően is hangzik, ha csak azokat a tényeket ismeri valaki. Járjon a végére, ki, vagy kik lehetnek azok, akiknek az Ön dolgaira fáj a foguk és tegye meg a megfelelő óvintézkedést.

Napi Horoszkóp a Kosnak 2022.01.17-21. (Horoszkóp a hétköznapokra)


A hét jól indul és a munkahelyi, illetve hivatalos ügyei is megelégedéssel töltik el. Viszont van egy pár olyan hivatalos teendője, melyre az elkövetkezendő napokban nagyon figyeljen oda és körültekintően végezze el, mert ha nem így tesz igen komoly veszteség fogja érni és utólag nehéz lesz jó megoldást találni. Amennyiben könyvelőjével vagy adózási ügyekkel kapcsolatban van teendője nagyon körültekintően járjon el, mert sokba kerülhet.

Napi Horoszkóp a Bikának 2022.01.17-21. (Horoszkóp a hétköznapokra)

Az elkövetkezendő napokban egy hölgy, aki nem feltétlenül családtag nagyon sok mindenben lesz segítségére és olyan dolgokhoz segíti hozzá, amely nem csak anyagilag, hanem lelkileg is sok pozitív dolgot fog magával hozni. Amennyiben nem él párkapcsolatban, ennek a hölgynek köszönhetően az elkövetkezendő időszakban bekopogtat a szerelem is. Amennyiben párkapcsolatban él olyan beszélgetések fognak történik önök között, amely következtében sok mindent át fog gondolni és így sokkal közelebb kerülnek egymáshoz párjával.

Napi Horoszkóp az Ikreknek 2022.01.17-21. (Horoszkóp a hétköznapokra)

Az elkövetkezendő napokban nagyon vár egy eseményt, melynek pozitív kimenetelében folyamatosan reménykedik. Fontos, hogy bármit is tesz vegye figyelembe, hogy csak magára számíthat és ne bízzon abban, hogy majd valaki elvégzi azokat a feladatokat, amelyek önre várnak. Sőt nem csak, hogy önnek kell ezeket a feladatokat elvégezni, számolnia kell azzal is, hogy vannak olyanok a környezetében, akik féltékenyek önre és nem az ön javát szolgálják. Tehát fontos, hogy amit tesz abba most lehetőleg ne vonjon be senkit. Legalább is addig nem ameddig ártani tudnak.

Napi Horoszkóp a Ráknak 2022.01.17-21. (Horoszkóp a hétköznapokra)

Az elkövetkezendő időszakban a szerencse Ön mellé szegődik és minden oka meg lesz arra, hogy félelmeit elengedje, amely az utóbbi időben oly nagyon nyomasztotta. Talán még egy kicsit meg is betegítette. Kapjon új erőre és vegyen új lendületet, mert a környezetében sokan számítanak Önre. Így van ezzel gyermeke vagy egy fiatal családtag is, akinek lelki támogatása sokat fog jelenteni az ő számára. Miután Fortuna Ön mellé szegődött csak Önön múlik, mennyire él ezzel a lehetőséggel és mit használ ki az adódó lehetőségek közül. Vegyen egy nagy levegőt és vágjon bele a hét teendőibe és csak is pozitív dolgokra gondoljon.

Napi Horoszkóp az Oroszlánnak 2022.01.17-21. (Horoszkóp a hétköznapokra)


Valamilyen okból kifolyólag folyamatosan bosszankodik. Valószínűleg egy olyan levelet kap, melynek tartalmát nem igazán nagy örömmel fogad. De ne aggódjon, mert egy férfi az ismerősei közül segítségére fog sietni és meg fogják találni a megoldást. De ne késlekedjen és kérje ki véleményét segítségét, mert akkor nem lesz nagy ügy a jelenleg kicsiből.

Napi Horoszkóp a Szűznek 2022.01.17-21. (Horoszkóp a hétköznapokra)

Egy Önhöz közel álló hölgy ismerőse/családtagja olyan élethelyzetbe kerül, amely végett a megszokottnál jelentősebb kiadása lesz. Ez a kiadás lehet tanulmányokkal, szórakozással, utazással kapcsolatos, amely már tervben volt, de fontos körültekintően eljárni, mert valamennyire lehet optimalizálni, ez által csökkenti ezt az összeget. Nem kell megijedni, mert nem élet halál kérdése ez a döntés, de sok kicsi sokra megy, mint ahogy a szólás is mondja.

Napi Horoszkóp a Mérlegnek 2022.01.17-21. (Horoszkóp a hétköznapokra)

Gondolatai az elmúlt és az elkövetkezendő időszakban is egy hivatalos dolog körül forognak. Nagyon vágyik valamire, amelyet egyenlőre nem sikerül megszereznie. Legyen körültekintő és türelmes, mert a héten valószínűleg meg lesz a pozitív eredmény és így terveiben tovább tud lépni. Amennyiben van még más lehetőség úgy azt is járja körbe, mivel lehet, hogy más csatornából is jöhet segítség és ez által eredmény.

Napi Horoszkóp a Skorpiónak 2022.01.17-21. (Horoszkóp a hétköznapokra)

Az elkövetkezendő időszakban különös tekintettel legyen párja és saját egészségére, mert ha nem így tesz igen hosszú időre komoly gondok lesznek a párja vagy az Ön egészségével. Keresse fel háziorvosát és kérje meg, hogy csináljanak egy rutin ellenőrző vizsgálatot, mert most még meg lehet előzni a komoly egészségügyi problémát. Ne vegye félvállról és ösztönözze párját is hogy ő is tegyen hasonlóan a biztonság kedvéért. Amennyiben megfogadják ezt a tanácsot lehetőségük lesz tovább lépni és olyan szakemberhez eljutni, aki segítségével a komoly betegség elkerülhető, vagy enyhíthető lesz.

Napi Horoszkóp a Nyilasnak 2022.01.17-21. (Horoszkóp a hétköznapokra)

Olyan hírt kap a héten mely önnek és családjának is hosszú távon nagyon sok mindenben meg fogja könnyíteni az életét. Nem feltétlenül anyagi jellegű dologra gondoljon, hanem olyanra, amely segíteni, könnyíteni, támogatni fogja önöket. Mivel ez a hír nem egy egyszerű üzent, hanem sokkal nagyobb horderejű, ezért hosszú távon nagy jelentősége lesz annak miként élnek ezzel a lehetőséggel. Fogjanak össze a családdal és ragadják meg ezt a lehetőséget és hozzák ki a lehető legtöbbet belőle!

Horoszkóp rovatunkat az Arany Szív biztosítja.

Hogyan reagálsz erre?

Válasz küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

További posztok betöltése Betöltés...Nincs több megjeleníthető poszt.