Belföld

Két szerencsés nyertes 60 millió eurót nyert az Eurojackpoton!

Két embernek megvan az új szerencsenapja, miután kedd este megnyerték a 60 millió eurós Eurojackpot fődíjat.

A sorsolás a „B” számsorsoláson történt, a nyerő számok pedig a következők voltak: 1, 3, 4, 18 és 27. A két kiegészítő szám a 8 és 10 volt.

Egyelőre nem tudni, hogy a nyertesek honnan származnak, de a lottószelvényt Magyarországon adták le. A Magyar Szerencsejáték Zrt. elmondta, hogy a nyertesek hamarosan jelentkezni fognak a nyereményükért.

A 60 millió eurós összeg az eddigi legnagyobb nyeremény az Eurojackpoton Magyarországon. A korábbi rekordot 2018-ban állították fel, amikor egyetlen játékos 52 millió eurót nyert.

Az Eurojackpot egy lottójáték, amelyben 17 európai ország vesz részt. A játékosoknak öt számot kell kiválasztaniuk 1 és 50 között, valamint két kiegészítő számot 1 és 10 között. A jackpot akkor nyerhető meg, ha mind a hét szám egyezik.

A nyerési esélyek az Eurojackpoton meglehetősen alacsonyak, de a jackpot mérete gyakran rendkívül magasra emelkedik. Ez a játék az egyik legnépszerűbb lottójáték Európában, és sok ember álma, hogy megnyerje a hatalmas nyereményt.

Gratulálunk a két szerencsés nyertesnek!

További információk:

Megjegyzés: A cikkben szereplő információk a Magyar Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása alapján kerültek összeállításra. A nyeremények kifizetése a játékszabályzatnak megfelelően történik.

Hogyan reagálsz erre?

Válasz küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

További posztok betöltése Betöltés...Nincs több megjeleníthető poszt.