Kul-Túra

Három repülőgép rejtélyes balesete

Egy utasszállító repülőgép száll magasan a felhők felett. A személyzet profi, az utasok nyugodtak, semmi sem utal arra, hogy perceken belül tragédia következik be.

Ám mégis megtörténik. A gép hirtelen megremeg, és a rémült utasok sikoltozásától kísérve zuhanni kezd. A becsapódás után minden zaj elül. Hogy mi történt? Senki sem tudja.

Későbbi vizsgálatok sem találtak magyarázatot arra, miért következett be a tragédia, mely tucatnyi ember életébe került.

forrás: Youtube G.V. Cooper

Egy ír, egy amerikai, és egy magyar vonatkozású döbbenetes esemény. Mi lehetett az vörösen izzó, szuperszonikus sebességgel mozgó tárgy, mely lesöpörte az ír Aer Lingus 712-es járatát az égről? Mi történhetett a Kaliforniából felszálló Pan Am 7-es luxusgéppel és utasaival? Aljas politikai játszma okozhatta a Malév 240-es járatának szörnyű tragédiáját?

Hogyan reagálsz erre?

Válasz küldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kapcsolódó cikkek

Hírhedt atomrobbantások, és következményeik

Több atomrobbantásról hallottunk már aminek súlyos következményei voltak. Halálos áldozatokkal, élhetetlen településekkel, állatok elhullásával jártak. A feltalálók szinte azonnal megbánták, hogy rájöttek a működésükre és, hogy ezt továbbadták

További posztok betöltése Betöltés...Nincs több megjeleníthető poszt.