Horoszkóp

Horoszkóp a hétköznapokra 01.24-01.28.

Bak

A héten nagyon jó üzenetet kap, amely egy szívéhez közelálló hölggyel kapcsolatos. Ha tényleg annyira fontos Önnek ez a hölgy tegyen meg mindent, hogy elkápráztassa, és mindenben járjon a kedvében. Az is lehetséges, hogy ha meg tudja oldani még egy fantasztikus találkozás is kilátásba kerül, ahol el tudják mélyíteni a kapcsolatukat. Használja ki ezt a lehetőséget, mert hosszú távú kapcsolat alakulhat ki.

Vízöntő

Kapcsolatában olyan fordulóponthoz érnek párjával, ahol az életüket valószínűleg már nem csak kettesben fogják folytatni. Ez egy olyan fergeteges szerelem, amelynek gyümölcse egy gyermek lesz. Boldogság kivetődik mindenkire és egész életre kihat. Amennyiben gyermekáldásban nem gondolkoznak, úgy gyermekének vagy egy közeli hozzátartozónak lesz nagy öröm, mikor megtudják, hogy gyarapodik a család.

Halak

Elkövetkezendő héten legyen nagyon körültekintő, mert egy idősebb férfivel kapcsolatosan jelentős veszteség éri. Fontos, hogy legyen körültekintő és nagyon precíz, hogy ne lehessen hibát találni munkájában, elvégzendő feladataiban. Lehet, hogy valamelyik munkatársa olyan hibát követ el, amely az Ön munkájára is kihatással lesz. Az idősebb férfi egy hölggyel van kapcsolatban, aki lehet, hogy nagy hatással lesz rá és negatív irányba fogja terelni. Amennyiben van lehetősége és olyan kapcsolatban ezzel a férfival hívja fel a figyelmét erre.

Kos

Az elkövetkezendő időszakban nagyon sok hivatalos üggyel lesz elfoglalva és sajnos nem lesz egyszerű a megfelelő megoldást megtalálnia, hiszen van valaki aki nem nagyon akarja, hogy sikeresen alakuljanak a dolgai. Ha körültekintően végzi el a hivatalos dolgait, akkor minden a lehető legjobban fog alakulni és minden oka meg lesz arra, hogy ünnepelje a megérdemelt eredmény.

Bika

Folyamatosan foglalkoztatja egy gondolat, amelyet nem tud elengedni, mert egy olyan dologtól tart, mely még nem történt meg, de retteg tőle. Gondolja át mit tud tenni a helyzet megoldásárban és ha úgy gondolja mindent meg tett engedje el és ne marcangolja magát. Amennyiben így tesz és gondolatait pozitív irányba tereli minden terve a lehető legjobban fog alakulni. Szerencsés napjai lesznek, ha Ön is úgy akarja.

Ikrek

Az elkövetkezendő napokban kedve egy kicsit szomorkássá válik, mert valamit nem tudott úgy elintézni, ahogy szeretett volna. Ne búslakodjon, inkább lépjen a tettek mezejére és gondolja át teendőit és fordítson időt a megoldásra. Amennyiben így tesz, nem fogja megbánni, mert anyagilag is nagyon jó befektetés lesz, mert jelentős bevételre fog szert tenni. Nem feltétlenül készpénz formájában kell elképzelni ezt a bevételt. Lehet, hogy egy olyan ingatlanhoz, autóhoz, nagyobb értékű tárgyhoz fog hozzájutni, mely jelentősen meg fogja határozni az elkövetkezendő időszakot.

Rák

Valami nagyon aggasztja és ez már sajnos az egészsége rovására is megy, mert nem tud rajta túllépni. Annyira vágyakozik valami után, hogy a lényeg mellett elsiklik, és nem tud odafigyelni az igazán fontos dolgokra és emberekre. Engedje el a negatív gondolatokat és meglátja olyan váratlan csodás dolgok fognak Önnel történni, amelyre nem is számít. Hamarosan üzenetet is kap egy olyan helyről, személytől, akitől már nem reménykedett.

Oroszlán

Az elkövetkezendő napokban olyan kiadásokra kell számítania, amelyet szeretett volna elkerülni, de sajnos erre nincs mód, hiszen hivatalos ügyről van szó. Ilyenkor inkább ne a kibúvót keresse, mert nem fog jóra vezetni, hanem inkább a megoldásban gondolkozzon. Ne aggódjon, mert meg fogja találni a megoldást és nem kell attól tartania, hogy mástól kell segítséget kérnie. Higgyen önmagában és körültekintően lásson hozzá a megoldáshoz.

Szűz

Vágyakozik valami iránt, amelyet nem sikerült eddig megszereznie, pedig már több alkalommal majdnem sikerült. Valakik mindig megakadályozták, hogy tervét megvalósítsa és elérje azt, amire annyira vágyik. Ne adja fel terveit, mert ha nagyon vágyik valamire és mindent meg tesz, hogy céljait elérje, nem tudják majd megakadályozni annak elérésében.

Mérleg

Egy Önhöz közelálló férfi bosszúságot okoz, és sajnos ez úgy tűnik, hogy nem lesz elkerülhető. Amennyiben körültekintően, átgondoltan cselekszik, úgy jelentősen kisebb bosszúsággal fog járni ez a dolog és talán csökkenthető lesz az ezzel járó járulékos veszteség is. Javaslom, gondolja át ki lehet az a férfi, akiről szó van és üljenek le egy komoly beszélgetésre.

Skorpió

Egy olyan csodálatos dolog birtokában van, amelyet el sem tud képzelni és kicsit felelőtlenül bánik vele. Ha nem figyel jobban, akkor az Önt körülvevő emberek sok mindenben bosszúságot fognak okozni és még az is lehet, hogy meg akarják szerezni ezt az Ön számára nagyon fontos dolgot. Vigyázzon, mert nem biztos, hogy tárgyról van szó!

Nyilas

Az elkövetkezendő napokban csupa jó dolog fog Önnel és az Ön környezetében élőkkel történni. Amennyiben vannak olyan dolgok, amelyeket halogatott, halogattak itt az idő, hogy véghez vigyék, vagy esetleg befejezzék, mert most egy olyan széria következik, amikor minden jól sikerül. Ez az időszak nagyon alkalmas arra, hogy olyan dolgokat valósítson meg, amelyre már nagyon vágyott. Sikerülni fog és így a családja is sok örömöt fog megélni.

Hogyan reagálsz erre?

Válasz küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

További posztok betöltése Betöltés...Nincs több megjeleníthető poszt.