Horoszkóp

Horoszkóp a hétvégére 01.21-01.23.

Jóslás kártyával! Nézzük mit mondanak a kártyák a 12 csillagjegynek erre a hétvégére!

Bak
Fontos, hogy az elkövetkezendő napokban odafigyeljen arra, hogy kik vannak a környezetében, mert valaki vagy valakik rosszban sántikálnak és keresztezni akarják terveit, céljait. Ezért fontos, hogy ennek mihamarabb a végére járjon mert hosszú távon kihatással lehet életére és jelentős veszteséggel járhat. Hamar rá fog jönni, hogy ki vagy kik vannak a háttérben, mert valószínűleg nem is gondolják, hogy Ön résen van. Beszélje meg vele vagy velük, hogy tudomása van arról mit terveznek és jussanak közös álláspontra. Amennyiben így tesz az elkövetkezendő napok jókedvűen és gondtalanul fognak telni.

Vízöntő
Hamarosan levelet fog kapni, amelyben egy összejövetelről/találkozóról fogják értesíteni. Valószínűleg egy kellemes rendezvényre fogják meghívni és ennek szervezése folyamatosan foglalkoztatni fogja. Valószínűleg sokan fognak összejönni ezen a rendezvényen, ezért ennek megszervezése több időt fog igénybe venni, de megéri, mert igen kellemes napokat fog átélni. Élvezze ki ezeknek a napoknak a kellemes hangulatát és merítsen belőle az elkövetkezendő napokra.

Halak
Egy Önhöz közelálló hölgynek a hét vége felé olyan hivatalos ügye lesz, melynek megoldása nem tűr halasztás, ezért javaslom, hogy ne halogassa az ügy elintézését, amelyben egy férfi segítségére lesz. Ez az ügy lehet munkával, tanulással, vagy valamilyen magánjellegű hivatalos ügy. Bízzon benne és fogadja meg tanácsait, mert tapasztalata, szaktudása nagyban hozzá járul majd az ügylet sikeres lezárásában. Amennyiben nem halogatja és a héten lezárja az ügyet akkor nagyon pozitív élményben lesz része.

Kos
Az elkövetkezendő napokban párjával csodálatos napokat fognak megélni, melybe a család többi tagját is be tudják majd vonni és ezzel meghatározó élményt élhetnek át. Lehetőségükhöz mérten tervezzenek egy hosszabb kikapcsolódást és kapcsolódjanak ki úgy, hogy esetleg a hétvégét esetleg töltsenek egy vendéglátóhelyen, ahol a lazuljanak, pihenjenek és kényeztessék magukat.

Bika
Hétvégén nagyon kellemes napok várnak Önre és kedvesére. Amennyiben egyedülálló úgy olyan csodálatos szerelem kopogtat be Önhöz, amely hosszútávra szól és talán még szorosabbra is fűzik kapcsolatukat. Amennyiben párkapcsolatban él, úgy partnere valamilyen meglepetéssel fog kedveskedni Önnek, mely szerelmét és hűségét is jól tükrözi. Ezeken a napokon azért javaslom, hogy legyenek körültekintőek, mert ha a szerelem elveszi az ember figyelmét és fontos dolgok felett átsiklik, olyan helyzetbe kerülhetnek, amely esetlegesen veszteséget is okozhat.

Ikrek
Az elkövetkezendő napokban befektetései, munkája meghozza a hozzá fűzött reményeket és jelentős bevételekre tesz szert. Viszont ne felejtse el, hogy ahhoz, hogy minden befektetés kiadással jár, így valószínűleg most is így lesz. Önhöz közel álló férfival kapcsolatosan is keletkeznek kiadások, melyek nem nagy összegre rúg majd, de fontos, hogy ne felejtse el kifizetni, mert kellemetlen helyzetbe kerülhetnek.

Rák
Az elkövetkezendő napokban szomorúságot érez, mert az előző napok nagyon megterhelőek voltak Ön számára. Vágyakozik valami iránt, amelyre már nagyon régóta vár. Ne menjen elébe a dolgoknak és ne sietesse, mert mindennek meg van az oka, így annak is miért kell most picit várnia. Higgye el a türelem rózsát terem és hamarabb valóra válnak vágyai mint gondolná.

Oroszlán
Az elkövetkezendő napokban valami nagyon ki fogja hozni a sodrából és erre meg is lesz minden oka, mert olyan dolog fog történni, amely az irigység és féltékenység eredményeként kicsit több bosszúságot fog okozni, mint amire számít. Ezért javaslom, hogy gondolja át teendőit és, ha kell ütemezze, tervezze  át. Azt pedig, hogy ki lehet az a személy, aki esetleg gátolja tervei megvalósításában gondolja át és ha kell beszéljen vele és térítse jobb  útra.

Szűz
Az elkövetkezendő napok kikapcsolódására egy hivatalos ügy rányomja a bélyegét. Gondolja át, hogy mindent folyamatban lévő dolgát lezárt-e és hogy mik lehetnek azok, amelyekkel még teendője lehet. Fontos, hogy ezt még a hét elejéig megtegye, mert ha nem azok a személyek, akik nem éppen nézik eredményeit jó szemmel mindent el fognak követni, hogy akadályozzák Önt.

Mérleg
Az elkövetkezendő napokban minden gondolata egy bizonyos dolog körül forgott, amely a hét végére kellemes megoldással fog zárulni és még a szerencse is Ön mell szegődik. Olyan nem várt események fognak Önnel történni, amely feledteti az egész heti bosszúságot. Használja ki ezt az időszakot lazulásra és lovagolja meg ezt a szerencseszériát, mert most olyan dolgok is megvalósulnak, amikről talán nem is álmodik.

Skorpió
Az elkövetkezendő napokban valami komoly problémát okoz az Ön számára és ez még az egészsége rovására is mehet. Reménykedik benne, hogy egyszerűen meg fogja tudni oldani, de sajnos ez nem lesz így, mert valaki, akinek Ön nemrégiben bosszúságot okozott. Ezzel a személlyel nem volt teljesen őszinte és talán meg is bántotta, mert úgy gondolta van hozzá joga. Gondolja át miként hozhatja helyre az elkövetett baklövését és a lelkiismerete érdekében simítsa el a kettejük között kialakult konfliktust és ne az idő múlásban reménykedjen, mert az igazi veszély máshonnan leselkedik.

Nyilas
Gyermeke vagy fiatal hozzátartozójának az elkövetkezendő napokban egy iskolai, munkahelyi vagy egy olyan tevékenységében lesz szüksége egy idősebb férfi segítségére, amelyre az utóbbi időben igen sokat készült. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az elkövetkezendő napokban több időt tudjanak együtt tölteni és be tudják pótolni az elmaradt dolgokat. A hét vége második részében egy idősebb hölgy is segítségére siet és így talán sikerül kipihennie a hét fáradalmait.

Horoszkóp rovatunkat az Arany Szív biztosítja.

Hogyan reagálsz erre?

Válasz küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

További posztok betöltése Betöltés...Nincs több megjeleníthető poszt.